Giving and living beurs feedback en opkomst laatste beurs

March 18th, 2016

socialmediaphotoHet eerste beursseizoen van 2016 nadert helaas zijn einde met de Lentefair en Moda die zojuist zijn geweest. Wederom was het aangenaam om te zien dat men in grote getalen ons kwam opzoeken en orders plaatste.

Ruim een maand terug zijn we in Exeter gestart met de Giving and Living 2016 en wij kunnen nu de meest populaire productlijnen en items onthullen van het belangrijkste inkoop event van het Zuidwesten.  Veruit het meest besteld waren de Baseball caps. De 5 panel cap en relaxed baseball cap A162 –met de casual look voor elke gelegenheid- waren bestsellers. Begrijpelijk waren ook de strohoeden en bush hats populair vanwege de naderende zomerperiode. Nieuwkomers B64 en S238 waren in die categorie veruit het populairst. De nodige orders zijn al geplaatst.

Een andere “all time favorite” zijn onze Aussie Hoeden zoals de AK61L. Ook dit jaar hadden die voldoende aandacht en orders. Ook de wellies, lichtgewicht sjaals en tassen blijven favoriet met LB15 en LS42 in het bijzonder.

Uncategorised


Back to top

© SSP Hats 1987-2024  |  Alle rechten voorbehouden

eCommerce Web Design by purpose media!